Gardening in the Garden

Als iemand die een groot deel van haar leven doorbrengt in het gezelschap van tuiniers (waaronder ikzelf) kan ik nauwelijks beginnen met het tellen van de positieve voordelen. Het eerste wat in mij opkomt is de schoonheid en de natuur van een tuin – men kan de bijdrage van dezezers aan ons leven niet over het hoofd zien. We worden elke dag omringd door tuinontwerp en bedekt met planten waarvan de schoonheid zelden wordt onderbroken. Tuiniers raken buiten zichzelf als ze het hebben over hun prachtige tuinen, hun creativiteit en hun onberispelijke elegantie. Als het om tuinen gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga maar eens naar een willekeurig tuincentrum om de enorme creatieve verbeeldingskracht van mensen te zien bij het mooi maken van tuinen op de kleinste ruimte.

Tuinieren in een tijdelijke setting kan perfect in tuincentra. Er zijn populaire tuinen te vinden, zoals Engelse, Chinese, Japanse en Franse, en er is een enorm aanbod van planten. Gedurende zeer lange tijd waren de meest populaire keuzes meestal Engelse planten, maar nu de natuurlijke selectie weer op gang is gekomen, kan alles! Sommige wonderlijk vreemde tuinplanten werden honderden jaren geleden door God in tuinen geplant, zoals geraniums. Deze planten overleefden vele honderden winters en zijn nu en altijd groeiende gezonde plant. Deze planten werden ook in bakken in de open lucht gezaaid om te groeien, een methode waarmee sommigen van hen overleefden, en anderen floreerden. Deze planten, ook al zijn ze in de openlucht gezaaid, worden in dezelfde omstandigheden gehouden als die in de traditionele kas, met dit verschil dat men ze zelf laat groeien!

Het moderne tuinieren heeft zich in grote mate ontwikkeld ten opzichte van de basisstadia. Vele soorten bloemen, struiken en groenten zoals kolen zijn nu aanvaardbaar. Ironisch genoeg proberen zelfs de kleinste systeemtuiniers manieren te vinden om de eenvoudigste tuinen leerzaam en plezierig te maken. Modern tuinieren is veel ingewikkelder dan het vroeger was. Een moderne gediplomeerde tuinman moet nu een kennis van tuinbouw hebben en in staat zijn om op de juiste manier andrische vormen te formuleren om een moderne veeleisende polytunnel te maken. Hij moet een meer wetenschappelijke benadering hebben, als aanvulling op de esthetische basiskennis, terwijl hij de natuurlijke plantenwereld bestudeert. Interessante hybride plantenvariëteiten zoals de oostelijke zaadloze GIID hebben hun intrede gedaan in moderne tuinen. Ooit was het zeldzaam om enige variëteit van zaailingplanten te zien, zoals de geschubde grassen of bolvingers die inheems waren in het noorden van Mexico. Nu zijn er vele variëteiten grassen om kleur aan de tuin te geven, zoals tapijtgras, bermudagras en mozaïekbalau. De vernieuwingen zijn geëvolueerd en u kunt ze kant-en-klaar kopen om te planten. Of u ze nu koopt bij een tuincentrum of kwekerij, u kunt zelfs het geluk hebben ze te kopen bij Higher Orangearden, dat baanbrekend is geweest in het testen en onlangs hun gemakkelijk te gebruiken zaailingenpakket voor hun consumenten heeft geproduceerd.

Tuinieren staat gelijk aan Moeder Natuur's werk en de tuin is een goede plek om vredige inspiratie op te doen. De meeste mensen hebben een moestuin alleen maar om kennis op te doen van het werk. Deze vrouwen zijn trots op hun kleine maar doeltreffende inspanning om de handen ineen te slaan met de natuur. Tuinieren is een ontsnapping aan de druk en de eisen van de buitenwereld. Zodra u zich wijdt aan de taak om enkele van de gemakkelijk te kweken groenten te kweken, breek dan uit in uw tuin. Daar zul je geen kortetermijnoplossing vinden, maar wel snelle en eenvoudige oplossingen voor heel veel voedingsmiddelen om dagenlang van te genieten. Maar zorg er wel voor dat je een Tender minorities, batarogue, of Produce in veilige en hygiënische omstandigheden bestelt. In de zomer is je eigen tuin misschien wel het enige moment dat je lekker op het terras kunt zitten met een goedeSCRbring en een koele limonade. Laat uw fantasie de vrije loop en geniet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.