Hoe bouw je een dak Dak

Kalkzandsteen lijmen

 

 

 

 

Als een van de voordeligste en duurzaamste bouwmaterialen zijn kalkzandstenen ideaal voor de aanleg bij bestratingen en keermuurtoepassingen. Deze steen heeft uitstekende eigenschappen zoals: lichtgewicht, veelzijdig, bestand tegen vrieskou en water, brandwerend en rotbestendig. Van kleine brekers tot grote ensembles van paver wall toepassingen, kalkzandsteen is sterk afhankelijk van deze steen voor zijn goede werking.

De mensen moeten weten dat, hoewel zandlikken vrij eenvoudig te installeren zijn, het toch de nodige kennis en tijd vergt. Het doel van dit artikel is een nauwkeurige schatting te geven, op basis van hoeveel een normale metselaar zou rekenen voor één zandlick, precies gemaakt in de fabriek.

De normale metselaar rekent ongeveer 15% van de totale prijs, voor een metselaar machine, dat is een heel ander onderwerp. De kosten voor deze machine variëren van ongeveer $ 1, bel boven de $ 2, 000, voor low end en zelfs higher end machines. Daarnaast zijn er nog de grondfactoren die extra kosten met zich meebrengen.

Als u een huis bouwt met een daklijn van bijna 40′ hoog of meer, zullen er onmiddellijk funderingsproblemen zijn, aangezien een nieuwe fundering van deze hoogte veel werk en tijd vergt. Daarom zullen de funderingskosten worden geraamd door rekening te houden met de hoogte van de muur en de geschatte locatie van het huis als gevolg van geotechnische problemen, en ook rekening te houden met extra kosten voor het waterdicht maken van het dak ook.

Het bovenstaande cijfer is 39′ HDT, (hoogte van de gehele grond) dat iets hoger is, wanneer enige aanpassing van het ontwerp nodig zou zijn. De metselaar zal het veel gemakkelijker vinden om de bakstenen muur op te meten, en de juiste cementdekvloer en betonnen afschot aan te brengen, om de hoogte van de muur op de vereiste hoogte te brengen.

Men kan de te verwachten stichtingskosten veilig schatten aan de hand van het ontwerp van het huis, dat op dezelfde lijnen ligt. Als het huis een grote garage heeft, wat zouden dan de stichtingskosten zijn? De beluchter en de baksteenreiniger zullen slechts ongeveer 1.000 $ bedragen, indien men de beluchter en de baksteenreinigingsuitrusting bestelt, 2.000 $ en meer, afhankelijk van wat nodig is.

Hedendaagse precedenten doen ons anders geloven. Als gevolg van de moderne technologie is het maken van funderingen zoals in het verleden niet langer een uitdaging. Het is nu veel minder duur om frames en funderingen te bouwen zoals dat vroeger gebeurde. Er moet echter ook rekening worden gehouden met de omvang van het project.

In ieder geval zullen potlood en meetlint zeer nuttig zijn bij het doornemen van reeds bestaande tekeningen, tot het bestellen van de benodigde materialen.

Ook het gereedschap speelt een belangrijke rol. Voor elk soort fundering zijn een metselaar, een cementmolen, een morteltroffel, een meetbok en een stalen tacker nodig.

Als de funderingsmeting dicht bij de gewenste hoogte ligt, is het ook goed om de bouwplaats klaar te hebben voor de metselploeg om haar voorbereidende werk voor meer uren te beginnen, aangezien de betonnen plaat van tevoren zal moeten worden gestort.

Een ander zeer belangrijk ding om te onthouden is dat, de manier om de daklijn te bouwen, shingles zal ook nodig zijn. De dakbedekking aannemers zal meer in rekening brengen voor het bedekken van het dak, omdat elk dakbedekking materiaal is duur en elk dak was altijd individueel besteld.

Shifter dakbedekking schatting zal nodig zijn als hoge beginners niet werken met voldoende berekeningen, om het dak spanten en toonhoogte te schatten. Dan zal het nodig de dakbedekking aannemers om meer dakbedekking shingles, die ook nodig kan zijn om te worden gesneden in het geval van het weer schaduwen die de zon kan verduisteren bestellen.

Metalen dakbedekkingen worden meestal over al het andere heen geplaatst. Een metalen dak kan erg ingewikkeld zijn omdat de elektrische bedrading, de leidingen en de bouwvoorschriften moeten worden aangepast.

Ik hoop dat de bovenstaande tip en de recensies u zullen helpen om een kick te krijgen van het bouwen van een nieuw gebouw. Onthoud altijd dat het belangrijk is om in korte slagen te denken om de kosten niet te veel te optimaliseren.

lees meer:

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.