Hoe PVC-onderdelen te installeren

PVC trapbekleding

 

 

 

Trap Componenten

U kunt PVC trapbekleding bestellen in verschillende vormen en maten. Uw trappenfabrikant kan u helpen gebruik te maken van de meest geschikte leverancier. Het is belangrijk de juiste combinatie van kleuren te vinden, zodat de trap in de kamer past en geen lelijk contrast vormt. Deurknoppen en liften met bijpassende meubelen zullen helpen om een meer uniforme en harmonieuze uitstraling te bereiken als de winkeliers hulp bieden bij het afstemmen van het decor.

Tips voor de installatie

Muurmontage en vloerteller

Aangezien welvarend en dividenden geld een grote rol speelt voor bouwprojecten, winnen doe het zelf projecten in residentiƫle trappen steeds meer aan populariteit. Als u wilt profiteren van de maximale voordelen door het installeren van uw trap zelf, volg dan deze tips zoals aangeboden door een trap fabrikant. Voor een glad oppervlak, zorg ervoor dat u alle gebieden schoon te maken met een zeep en water, terwijl je ook te ontdoen van stof en schimmelsporen. Vergeet vooral niet om de randen en hoeken af te schermen.

Te volgen stappen

Voor het beste resultaat bij dit soort doe-het-zelfproject moet je je niet haasten. Het enige wat u hoeft te doen is de ruimte waarop u de trap wilt plaatsen zorgvuldig op te meten en een nauwkeurig schema te tekenen. Knip vervolgens kartonnen sjablonen uit met de afmetingen van uw trap. Deze moeten ongeveer 3 centimeter kleiner zijn dan de werkelijke afmetingen. Om fouten te vermijden, werkt u best elk detail op voorhand uit. Dit zal u zeker helpen bij het verkrijgen van de beste resultaten. Knip nu de sjabloon uit in de vorm van de trap.

Leg een rechte rand op het oppervlak van de kartonnen sjabloon. Knip twee stroken karton van specifieke afmetingen en plak ze elk op de rand van het sjabloon. Plak vervolgens plakband aan beide kanten van het karton en steek de strook karton door het plakband. Voeg de twee stroken samen en maak ze vast aan de rand van het karton.

Trap renovatie Installatie Instructies

Dit is het juiste moment om de juiste installatie van een rechte trap te doen. Kies een geschikt tijdstip om de installatie uit te voeren, zoals ’s avonds laat na schooltijd. De installatieprocedure is dezelfde voor zowel de rechte als de gebogen trap en de begin- en eindpunten zijn precies hetzelfde. U hoeft alleen de onderdelen van de veerbelastingregelaar hoorbaar te verdelen door een absoluut aantal treden over de breedte van de trap. Voor eventuele wiebelingen moet u de hoofdhoek tussen de wanden aanpassen.

De volgende stap is de montage van alle onderdelen. Vergeet niet de elektriciteit uit te schakelen voordat u begint met de installatie van de elektrische onderdelen van blootliggende circuits. Na de montage van de controller bevestigt u de zwarte en witte draden aan hun respectieve palen. Ook moet u de handrail installeren met behulp van eenvoudige klemmen. Schakel de stroomonderbreker in en stel vervolgens de belastingszijde van de regelaar dienovereenkomstig in. Stel ook de regelaar voor de watervalarmatuur in door deze met de klok mee te draaien, zodat deze overeenkomt met de vorm van de trap.

Nu u klaar bent met de installatie van de controller, stelt u de aansluiting van de draden in. Nadat u alle draden hebt aangesloten, verwijdert u het paneel van de trap.

Plaats de twee “C”-beugels op het midden van elke trede en schroef ze met behulp van de schroevendraaier in een “X” vast, waarbij u erop let dat de beugel perfect uitgelijnd is met de middellijn van de trap. Doe hetzelfde met de andere “C”-beugels.

Nadat u alle “C”-beugels aan de trap heeft bevestigd, kunt u vervolgens de leuningen bevestigen door ze in de beugels te schroeven. Zorg ervoor dat de leuningen op dezelfde hoogte blijven terwijl de klemmen ze op hun plaats houden. Wanneer u klaar bent met het plaatsen van de leuningen, kunt u vervolgens de installatiebeugel onderaan de treden plaatsen.

Enkele nuttige tips

Een belangrijke tip is om bij het plaatsen van de leuningen de trede en het stootbord af te wisselen. Zo krijgt uw trap een uniek design. U kunt kiezen tussen een trede met 3 treden of een trede met 4 treden. Voor meer informatie over de installatie van leuningen, raadpleeg de installatiegids die u onderaan de trap vindt.

1. Zorg ervoor dat u alle installatie-instructies van de fabrikant voor uw trap leest en opvolgt.

2. Waaier de trap voorzichtig van links naar rechts uit met behulp van ventilatoren die aan de uiteinden van de trap zijn geplaatst. Door dit te doen, zal het gewicht van het stootbord afnemen.

3. Indien uw trap een latei bevat, installeer dan de leuning die de latei verbindt met de twee eindmuren en vervolgens de leuning verbindt met de traverserende stenen treden van de trap. Doe hetzelfde met de andere muur indien uw trap reeds een latei bevat.

4. Plaats voor uw veiligheid enkele gewichten op het middelste gedeelte van de trap. over de treden om ze te egaliseren, als de grond, de treden en het stootbord ongelijk zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.