LED Licht – Hoe kiest u de beste kleur

Led Bouwlamp

LED-licht zet van nature minder energie om in warmte en gaat langer mee dan gloeilampen. Dit helpt ook om de elektriciteitsrekening te verlagen. Wij bieden kwalitatieve LED lampen met efficiƫnt rendement tegen lage prijzen

Als u op zoek bent naar een LED-lamp, is het kiezen van de beste kleur die aan uw behoeften voldoet geen gemakkelijke taak. U moet zowel de kleurtemperatuur als de kleurweergave-index (CRI) controleren. Laten we het voorbeeld nemen van een moderne witte stripverlichting. Een CRI van 80 is standaard en bijna van broeikaskwaliteit. Als u liever een iets minder witte strip hebt om de kamer te laten stralen, bieden de meeste bedrijven een CRI-bereik van meer dan 100 en als u een warm wit wilt, boven de 100, zoek dan naar opties als Warm White, Extreme White en sommige merken bieden zelfs een bereik van Warm White-markeringen tussen 0-100. Warm White biedt afzonderlijk een betrouwbare kleurtemperatuur, maar als u een bijpassende strip of stripverlichting bij uw bestaande strips wilt, bieden de meeste bedrijven een breed scala aan kleuren. Verschillende gekleurde strips kunnen worden geleverd om bij uw bestaande strips te passen.

Let bij het kopen van LED strips ook op de stralingshoek, CRI en spreiding van de lichtbundel. De bundelspreiding van 0-90 graden zorgt voor een zuivere stripverlichtingservaring en levert ook optimale prestaties.

U moet ook op de hoogte zijn van E27 LED stripverlichting. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Deze zijn gebaseerd op de volledige breedte van de strip aangezien 27 een sterk, helder licht geven dat perfect is voor gebieden dichtbij. Ze bieden echter geen interessante kleurvariatie van LED strips.

Onze LED bouwlampen zijn 30 tot 48v Samen met stripverlichting opties, kleuren en maten, bieden wij ook een uitgebreide selectie van bulk hoofden en LED strips. Er zijn ook een aantal bulk opties en in verschillende voltages, bijvoorbeeld 12V en 18V samen met tal van andere combinaties om uit te kiezen.

 

LEES MEER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.