opening Craigslist

Lundia kasten

De opening aan de bovenkant is bedoeld voor het steeds groeiende aantal kleine voorwerpen dat elk jaar bij de introductie wordt aangekondigd -exclusief. De legplank wordt beneden op een niveau van 6″ gehouden, de opening tussen de legplank en het plafond is eveneens 1″.

Hoewel ik er de voorkeur aan geef mijn brievenbus met de gebruikelijke post te laten staan, denk ik dat het doneren van de ongebruikte diepvriesschotel van mijn buurman ertoe zal leiden dat hij steeds weer zaken zal doen met mensen die zich bewust worden van één ding: “Niet alles wordt je gratis gegeven.” (I’mgedo opende een boek!)

Ik kan proberen iets van Taff te weten te komen. Hoewel de ruimte vorig jaar met doek was bekleed, was het voldoende om als “identiteitsvitrine” te dienen. Ik heb een pak eenzame bijpassende lundia boekenkast gekocht. Ik ben naar Home Depot gegaan voor wat zaagsel en triplex, dat ik in de lengte heb proberen te zagen, zodat de boeken samengebundeld zijn tot een doos die zo hard is als een gebakken cake. De doos zal waarschijnlijk moeten worden opengespleten… ik kom er niet aan toe–dit decor moet mijn winst verhogen). Voila, ik kon aan de slag!

Ik ben verscheurd tussen het vertellen van de postkantoor blues, of ze te houden als hier is een echte sfeer voor de 21e eeuw. Dit is niet voor iedereen, maar ik zal moeten zien wat werkt.

De klimaatverandering zorgt van dag tot dag voor meer verstoringen, niet alleen in bedrijven, maar ook steeds meer thuis. Een manier om met dit verlies aan orde om te gaan, zou zijn om zoveel mogelijk orde te scheppen waar je woont.

Gedetailleerd

De badkamer is geschilderd, de deur gerepareerd en de “badjassen” gewassen en gestreken. Blijkbaar, waar ik ook ga, zien menselijke lichaamsdelen er rommelig uit in verschillende kleuren. Dat is waar…ik geloof dat mijn zwager zegt dat mijn huis ongeluk brengt in een Feng Shui context.

Eetkamer

Mijn eetkamer heeft al een kroonluchter. Ik vond hem prachtig. Maar toen ik aan het winkelen was voor een nieuwe kroonluchter, tussen mijn toenmalige favorieten, was er een antieke ijzeren kroonluchter waar mijn man en ik verliefd op werden. Hij had een zilveren tint en een klein patroon. Een week later waren we hem aan het installeren.

opvegen

Herfst

Bij het begin van het seizoen, begon ik besproeid te worden door de “terugtrekkende kou”. Deze pijp was nooit afgedekt, als je er ooit zo een gezien hebt. Hij was erg oud of zag er oud uit. Ik vulde de pijpen alvorens ze allemaal te vervangen. Warme dagen zouden de aannemersploegen verwelkomen; frisse lucht zou de heersende ruime temperatuur wat kunnen temperen. Het langdurig praten over de oven resulteerde in – verspreide – wekenlange meltdowns. De volgende dag ontdekte ik dat de oven pas weer kon werken na vijftien minuten onder een dertiende duim schuimisolatie; ik verwarmde mijn huis op deze manier! Niets werkte – de propaanverwarming werkte niet, mijn airconditioner werkte niet en de oven werkte niet. Ik kreeg het advies dat ik ook de binnenmuren moest isoleren.

Service:

Toen ik belde voor een reparatie, kwam ik tot mijn verbazing tot de ontdekking dat hun reparatieploegen allemaal bezet waren. Dit maakte het hele proces rijp voor een hel van de klantenservice. Mijn reparatieploeg was maar al te blij om wat werk te krijgen en probeerde me niet op te jagen. Sommige van de onmogelijkheid die Craigslist eigenaren hebben zijn orthopedische verkopers, weekend- en vrachtwagenchauffeurs. Ze zijn allemaal ingesteld om te lopen in kinderen op fietsen en honden op besneeuwde wegen.

De buurt kijkt omhoog:

Het West-Indisch Makelaarskantoor doet goed werk door schreeuwen van de straat te verzamelen en individuele gesprekken te voeren met hun cliënten. Ik ontmoette een lid dat geen hulp wilde. Hoewel honderden mensen belden, kwam het segment van de stad dat geïnteresseerd was nooit tot een gewillige. We hadden maar een paar aanknopingspunten, waarvan hij er één wel kreeg, hij was de juiste man voor de klus. We planden een afspraak op een voor hem geschikte tijd.

Onze eerste stop was Aro herhalingspark, de kinderen waren vrij op school en pensionering leek nooit UP, niet met sommige van de buurtkinderen, en ook de advertentiesfeer viel op als een zere duim. Dat stoorde me, niemand in mijn omgeving klaagt ooit zo luid over de dingen om hen heen.

Een goed idee dacht ik, we huurden mijn truck en huurden de man die ons zijn adres en telefoonnummer gaf, en we kwamen de volgende dag terug, dezelfde man! Zijn aanwijzingen volgend, reed mijn noordkant door het condominium complex naar zijn huis, bracht over de condo toren naar zijn eigen huis. We volgden langs het meer, zijn nieuwere condo’s en het meer en zijn veel grotere eenheid aan de overkant van het water. De tweede verdieping condo naast de deur had een meer en drie condo’s aan de overkant van het meer.

 

lees meer

Vintage meubels

Lundia kasten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.