Slimme Verlichting

 

 

Slimme verlichting

 

 

 

 

Verminderen van huishoudelijk elektrisch afval

Een van de voordelen van slimme gloeilampen is de vermindering van het huishoudelijk elektrisch afval. Momenteel kunnen we in Europa niet standaard LED-lampen gebruiken, behalve voor speciale verlichtingstoepassingen waarbij ze een vergelijkbare prestatie hebben als conventionele gloeilampen, zoals rode lampen bijvoorbeeld. Door lampen uitsluitend voor het interieur van de ruimte te ontwerpen, kunnen ze snel op een slimme manier in het ontwerp worden geïntegreerd. Een van de grootste voordelen van het gebruik ervan zonder schakelaars is dat u lampzones kunt hebben waar u nooit conventionele verlichting had kunnen gebruiken.

De standaardverpakking uit 1980 ziet er nu heel anders uit. Slimme energiebesparende lampen zijn veel glamoureuzer en nuttiger voor consumenten en ontwerpers. Het is nu interessanter om verlichting voor thuis te maken. Slimme gloeilampen en lampen zijn sjablonen voor ontwerpers om te spelen met verschillende verlichtingsstrategieën en zij vertrouwen op de flexibiliteit van de lampen om hun ideeën meer definitie te geven.

Hidden Lighting

Een van de manieren waarop ontwerpers voortdurend aandacht besteden aan energie-efficiëntie is met traditionele verlichting zoals lampen en traditionele gloeilampen. Een van de vele voordelen van slimme verlichting is het potentieel van dimmerverlichting. Zonder energiebesparing kan dimverlichting op veel verschillende niveaus worden gebruikt, waardoor verlichting nuttiger wordt voor een binnenruimte. Met op maat gemaakte lampen kunnen we verlichtingsniveaus plannen om de ruimte de beste omgeving voor Pyramide bindingen te maken.

Kleuren

Het meest opwindende aspect van slimme verlichting is dat verlichting kan worden gebruikt in een breed scala van kleuren rond het huis. Door gloeilampen te ontwerpen die meerdere kleurenschema’s ondersteunen, kunnen we het beste effect uit elke kleur of thema halen. Slimme lampen kunnen ook 3-weg verlichting ondersteunen, waardoor de mogelijkheid ontstaat om veel verschillende lampen tegelijk te laten branden.

Conclusie

Slimme lampen zijn zeer geschikt om te dimmen wanneer u geen conventionele lampen wilt gebruiken die een piek in het stroomverbruik vereisen wanneer ze worden ingeschakeld. Dit is hun belangrijkste voordeel, maar er is nog steeds een manier om slimme lampen te gebruiken in bijna elke situatie, en ze zien er prachtig uit. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt waar traditionele gloeilampen gewoon niet werken – zoals in de kast of aan de muur naast het bed. Ze zijn slim, want als ze gedimd worden, zorgen ze ervoor dat het licht zachtjes gaat branden of dat Equal het stof van de jaloezieën veegt, maar toch licht laat branden.

Buitenverlichting met hinder is een ander gebied waar slimme verlichting echt op de voorgrond treedt. U kunt nu in de meeste gevallen uw specifieke instellingen gebruiken om buitenverlichting te hebben die op timers kan worden ingesteld. Meestal kunt u kiezen uit een reeks stemmingen om verschillende verlichtingsstemmingen te creëren, afgezien van het creëren van u meer ontspannen of zelfverzekerde stemming.

Slimme verlichting kan een aantal dingen doen voor de consument, bijvoorbeeld ze zijn handig te onderhouden en maken uw leven gemakkelijker. Als u gaat winkelen, vraag dan zeker naar voorbeelden of foto’s van eerdere verlichtingsklussen die ze hebben geklaard om te zien welke verlichting ze hebben kunnen maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.