Vintage Decor

Vintage meubels Breda

 

Vintage stukken kunnen meestal worden ingedeeld in drie hoofdcategorieën: kleding, verzamelobjecten, en accessoires. MAAR – als je de leeftijd van een item niet kunt zeggen, probeer het dan heel voorzichtig schoon te maken. Het zal ten onrechte als nieuw lijken. Dan, natuurlijk, zult u willen aanpassen voor eventuele schade die er zou kunnen zijn, spuit een kleine hoeveelheid kleur op het hele stuk. Als het geen kleur heeft, dan kunt u een echt verouderingsproces kopen en uw plaatselijke huisparfumwinkel gebruiken om uw vintage kleding te helpen verouderen. Vraag naar oplossingen zoals natuurlijke oliën, voedselkleuren of zouten die het item kunnen helpen (probeer een verouderd vintage parfum). Iedereen heeft toegang tot het internet, dus controleer je lokale kringloopwinkels, rommelmarkten, kringloopwinkels en werfverkopen om unieke meubels te vinden die je kunt gebruiken als een eclectische vintage mode. Zorg ervoor dat elk voorwerp of kledingstuk in goede staat is, doe het weg, en haal alle grote of open voorwerpen uit de kamer.

Kies vervolgens een muur die een gevarenzone is voor uw scica en verzamelobjecten. Dit zal de muur zijn waar de theedoeken en badmatten komen te hangen! Deze muur bevat schoonmaakmiddelen, make-up (vooral lippenstift), en verborgen opbergruimte. Toen ik opgroeide, was dit het erg vieze en smerige gedeelte van onze eetkamer. Je zult waarschijnlijk de kleur van de muren willen veranderen in een meer neutrale tint, want dat is wat goed slijt na verloop van tijd. Vervolgens vind ik het leuk om een vierkante laag vintage kleding aan de muur toe te voegen voor een geweldige collage look. Als je eenmaal de vintage stoffen hebt toegevoegd, onthoud dan dat vintage prints bedoeld waren om gewassen en gestreken te worden. Als ze niet een plek hebben om te plakken, dan ga je de moeilijkheid hebben om die items met de hand te wassen. Wit of gebroken wit wordt aanbevolen. Versier vervolgens met vintage foto’s en reclameborden. Hang een groot vel vintage papier boven de tafel of het bureau. Leg er vervolgens een kussen en wat lijkstof (leuk voor eettafels) op. Dan heb je een mooie aanvulling op je Vintage Hotel inrichting.

Een andere manier om je traditioneel vintage decor te verbinden met iets ouder is in de kleur. Zorg ervoor dat je een antiek stuk gebruikt als contrast met een al vintage stuk. Het contrast brengt leven in je kamer en het stuk zal eruit zien als een vintage stuk. Ik vind het beter om het omgekeerde te doen en een nieuwer stuk te gebruiken in een kamer met meer vintage invloeden.

Je kunt vintage ook gebruiken als overgang naar een andere stijl. Door een item of een meubelstuk te gebruiken om je te helpen een kamer te updaten. Kies een stuk dat groter is dan je nodig hebt om een muur te bedekken. Vergeet niet dat het doel van het vintage stuk is om eventuele oudere stukken in de kamer te accentueren. Pas nu hetzelfde toe, zelfs op andere meubels.

Je kunt vintage ook gebruiken om andere activiteiten interessanter en persoonlijker te maken. Mix vintage met andere stijlen om een dramatische look te creëren.Ik stel voor om vintage stukken, accessoires en kunst op een tijdige manier te gebruiken. Een vintage stuk kan onopgemerkt op aanrechtbladen staan, dient als een prachtig middelpunt in een woonkamer, en straalt een gevoel van warmte uit in een speelkamer voor kinderen. Vintage stukken en accessoires werken ook heel goed in een badkamer. Gebruik vintage linnen in accessoires zoals kussens of handdoeken om onderscheidende charme toe te voegen. Het inrichten van een familiekamer met vintage stukken en andere kleine accessoires is een goedkope manier om nieuw karakter aan een kamer toe te voegen plus een hoop drama. In deze decoratiestijl kun je alles gebruiken, van een lampenkap, stopcontacthoes of bankbekleding tot je grote meubelstukken. Vergeet niet om een soort van thema of stijl te houden in uw kamer dat alles zal verenigen. Je wilt eindigen met een kamer die, ondanks al je ongetemde verlangens, nog steeds een thuis is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.